onsdag den 1. maj 2013

Vini d' Italia i Pressen 2013: G. Mascarello

G. Mascarello blev præsenteret af Vinikassevis.

Dolcetto d' Alba 2011 er ikke en helt klassisk i stilen, mest fordi syren var ret lav, hvilket gør at den fungerer fint uden mad. Stilen er fed, sødlig, lidt syntetisk og smager også lidt af juice. Ikke umiddelbart en vin jeg kunne blive helt klog på og havde det ikke været for det lidt syntetiske element ville jeg sikkert kunne lide den. Den koster kr. 100,- flasken ved køb af 6 stk.

Langhe Nebbiolo 2009 havde ikke umiddelbart meget nebbiolo karakter, høj syre og ret ren i smagen. Jeg tror ret beset bare den er alt for ung, eller også er den ikke blevet iltet nok, hvilket reelt gjorde den meget svær at bedømme. Den koster kr. 153,45,-  flasken ved køb af 6 stk.
Barolo Santo Stefano 2005 var en af dagens bedste vine, men sammenligner man med de andre topvine på dagen, var der et par stykker der var lidt bedre og havde potentiale til at udvikle sig yderligt, hvorimod denne er helt på toppen nu og nok skal holde længe, men næppe vinder meget ved det.
Stilen er fyldig, lidt over medium kraftig, med fin kompleksitet og balance. En vin man har lyst til at drikke mere af. På tilbud til kr. 250,- på dagen og ugen efter, normalprisen er vidst kr. 350,- ved 6 stk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar